0 0 0 0 0

Restaurant

Het restaurant van ‘Het Huis Met De Pilaren’ heeft een warme uitstraling door de combinatie van donker eikenhout, wit linnen en zilveren kandelaars. ’s Winters genieten bij het sfeervolle haardvuur en ‘s zomers dineren met een frisse wind door de open ramen. De menukaart bevat veel klassieke Frans georiënteerde gerechten en onze chef bereidt iedere dag verse zeetong van 500 gram. Daarnaast kunt u in het seizoen genieten van prachtige seizoensgebonden gerechten, zoals Hollandse asperges, verse Zeeuwse mosselen en diverse wildgerechten.

Specialiteit van het huis: Tournedos “Stroganoff”

Wilt u echt eens spectaculair genieten, laat dan uw keuze vallen op de specialiteit van het huis; onze Tournedos “Stroganoff” met saus aan tafel bereid.

» Bekijk hier de specialiteiten van het huis

www.vlogwatcher.comWining & Dining

Kunt u genieten van een mooie wijn tijdens uw diner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw eigen keuze, of laat ons u adviseren thames watch voor de juiste combinatie tussen wijn en spijs. Naast ons ruime assortiment wijnen per fles, beschikken wij tevens over een ruime keuze aan wijnen welke per glas zijn te bestellen.

» Bekijk hier onze uitgebreide menukaart
» Bekijk hier ons ruime assortiment wijnen

 

 

  kadotip    Pilaren Dinerbon

leuk om te geven,nog leuker om te krijgen.

bij ons verkrijgbaar,het bedrag kunt u zelf bepalen.

Het Huis Met De Pilaren - Raadhuisstraat 10 - 1861 KS Bergen NH
Reserveer nu: 072 58 12187