0 0

Menukaart

rrp-epaOnze menukaart bevat veel klassieke Frans georiënteerde gerechten en onze chef bereidt iedere dag verse zeetong van 500 gram. Daarnaast

kunt u in het seizoen genieten van prachtige seizoensgebonden gerechten, zoals Hollandse asperges, verse Zeeuwse mosselen en diverse wildgerechten.

Voorgerechten

14,50
Garnalen Cocktail
Hollandse garnalen met klassieke cocktailsaus
12,50
Gerookte paling
Van Palingrokerij Vlug (Broek op Langedijk)
12,50
Gerookte Zalm
op een frisse salade met honing mosterdsaus
14,50
Vistrio
Gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen.
12,50
Vitello Tonnato
Kalfshaas met tonijnmayonaise, kappertjes en cornichons
12,50
Carpaccio
Van ossenhaas en salade met balsamico dressing
14,50
Proeverij
combinatie van vis,vlees en een klein kopje soep
9,50
kleine Salade met geitenkaas & honing
Geitenkaas lauw warm geserveerd (vegetarisch)
4,50
Mandje stokbrood
Met Kruidenboter

Soepen

6,75
Kervelsoep
Vegetarisch
7,50
Mosterdsoep
Met gerookte paling
7,00
Franse Uiensoep
Met kaas gegratineerd
8,00
Kreeftensoep
Met een scheutje cognac
6,75
Heldere Ossenstaartsoep
Met een scheutje Madeira
6,75
Tomatensoep
Gebonden

Warme voorgerechten

14,50
Scampi's
Met provencaalse saus
12,50
Slakken
Op Bourgondische wijze bereid
11,50
Garnalen kroketjes
Originele garnalen kroketjes van Holtkamp
6,50
Spoom
Compositie van sorbetijs, champagne en likeur

Visgerechten

34,50
Gebakken zeetong
450 gr.
24,50
Gepocheerde Zalm
Gepocheerde zalmfilet met dillesaus
24,50
Stoofpaling in het pannetje
Op klassieke wijze bereid
24,50
Scampi's
Gepelde garnalen met kerriesaus
24,50
Gamba's
Van de grill

Vegetarische gerechten

17,50
Gebakken brie
17,50
Gevulde paprika
Met kaas gegratineerd
17,50
Kaas kroketjes
Van Holtkamp

Vleesgerechten

32,50
Tournedos 'Stroganoff'
Specialiteit van het huis, klassiek gerecht, saus voor u aan tafel bereid (minimaal 2 personen)
26,50
Tournedos
In roomboter gebakken of van de grill, naturel of met pepersaus
29,50
Tournedos 'Opera'
Overgoten met kippelevers in Madeirasaus
24,50
Kalfsschnitzel
24,50
Lamshaasjes
Nieuw Zeelands, met honing-tijmsaus
24,50
Kalfslever
Met gebakken uien en spek

Seizoensgerechten - Hollandse Asperges

Koude voorgerechten

14,50
Gerookte zalm
met asperges
13,50
Ganda ham
met asperges

Soepen

6,75
Aspergesoep

Warme voorgerechten

12,50
Gegratineerde asperges
gegratineerd met hollandaise-saus en parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

26,50
Gepocheerde zalm
met hollandaise-saus en asperges
23,50
Asperges
op traditionele wijze bereid, met ham, ei en gesmolten boter

Aanbevolen wijn

4,75
Chenin Blanc Stellenbosch Zuid-Afrika
een smaaksensatie bij asperges, per fles 27,50

Nagerechten

8,50
Soesjes
met ijs gevulde soesjes, overgoten met advokaat & warme chocoladesaus
7,50
Chocolademousse
7,50
Kaneelijs met karamelsaus
7,50
Bitterkoekjesbavarois
8,50
Grand Dessert
7,50
Creme brulée
met vanille-ijs en slagroom
7,50
Dame blanche
vanille-ijs met slagroom, overgoten met warme chocoladesaus
8,00
Vers fruit
met vanille-ijs en slagroom
7,50
Trio van sorbet ijs
appel, citroen en bosvruchten
8,00
Geflambeerde kersen
met vanille-ijs en slagroom
8,50
Kaas assortiment

Hollandse Aarbeien met vanilleijs en slagroom

Hollandse Aardbeien met vanilleijs en slagroom 8,50

Het Huis Met De Pilaren - Raadhuisstraat 10 - 1861 KS Bergen NH
Reserveer nu: 072 58 12187