0 0 0 0

Specialiteit van het Huis

Wilt u echt eens spectaculair genieten, laat dan uw keuze vallen op de specialiteit van het huis; onze Tournedos “Stroganoff”, met saus aan tafel bereid.

Naast onze specialiteit van het huis bevat de menukaart veel klassieke Frans georiënteerde gerechten en onze chef bereidt iedere dag verse zeetong van 500 gram. Daarnaast kunt u in het seizoen genieten van prachtige seizoensgebonden gerechten, zoals Hollandse asperges, verse Zeeuwse mosselen en diverse wildgerechten.

» Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

Café – Restaurant ‘Het Huis Met De Pilaren’ is zeer geschikt voor verschillende evenementen en partijen. Wilt u eten met een grote groep? Geen probleem. Speciaal voor diners met grotere groepen hebben wij in het restaurant onze ‘ovale diner tafel’ ingericht, waar u met een groot gezelschap kunt aanschuiven. Voor grote groepen bieden wij tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende keuzemenu’s.

Heeft u iets te vieren? Uw bruiloft, een receptie, uw jubilaris of wilt u uw eerste AOW opeten? Alles is mogelijk, samen maken we er een onvergetelijk moment van.

Het Huis Met De Pilaren - Raadhuisstraat 10 - 1861 KS Bergen NH
Reserveer nu: 072 58 12187