Evenementen

 • ‘MARJOLAINE ZINGT FRANSE CHANSONS’ IN HET HUIS MET DE PILAREN

  Maandag 22 oktober 2018: muzikale avond mét diner

  Tijdens de Kunst10Daagse hebben we niet alleen een expositie van Mascha Dik, maar kunt u ook genieten van onze unieke ‘Franse chanson avond’! Wij serveren een heerlijk diner en ondertussen zingt Marjolaine de mooiste Franse chansons.

  De avond kost € 39,50 p.p. inclusief 3-gangen menu. Binnenkomst 18:30 uur, aanvang diner 19:00 uur en het optreden van Marjolaine begint om 20:30 uur.

  Reserveren kan telefonisch via 072-5812187.


 • KUNST10DAAGSE IN BERGEN & BERGEN AAN ZEE

  Van 19 oktober t/m 28 oktober 2018: De Kunst10daagse is een jaarlijks evenement dat landelijk gezien zijn weerga niet kent. Tien dagen lang zijn op alle mogelijke plekken van de Noord-Hollandse heerlijkheid honderden kunstwerken te bewonderen. Galeries, ateliers, restaurants, cafés, woonhuizen, tuinen, tenten: ze herbergen kunst van allerlei komaf, gemaakt door zowel professionals als amateurs. Meer informatie over de Bergense Kunst10daadse vindt u op de website dekunst10daagse.nl.

  Tijdens de Kunst10Daagse 2018 exposeert Mascha Dik bij ons.
  Meer informatie over Mascha en haar werk vindt u op www.maschadik.com.


 • JP den Tex, Wolf in Bergen

  Afgelopen november beleefden velen een speciaal diner met JP DEN TEX (website) in ‘Het Huis met de Pilaren’. Het was weer een mooie avond met veel Bergense verhalen en muziek. Klik op flyer hieronder voor vergroting.


 • ‘LEVEN MET BREL’, EEN MUZIKALE AVOND MÉT DINER

  Maandag 19 maart 2018 – Aanvang diner 19:00 uur (binnenkomst 18:30 uur) en het optreden begint om 20:30 uur. Reserveren kan telefonisch via 072-5812187. Prijs inclusief 3-gangenmenu € 39,50.

  Michael Abspoel
  De avond wordt muzikaal verzorgd door Michael Abspoel, theatermaker en jarenlang bekend als dé stem van het televisie- programma ‘Man bijt hond’. Hij brengt een originele hommage aan de grote Belgische chansonnier Jacques Brel. ‘Ne Me Quitte Pas’, ‘Marieke’, ‘Amsterdam’, ‘Mijn Vlakke Land’ en vele andere Brel-hits, ze zijn allemaal te horen in dit muziektheaterprogramma.

  Tijdloos
  Voor de een is dit intieme programma een warm weerzien, voor de ander een verrassende eerste kennismaking met deze tijdloze artiest. ‘Leven met Brel’ bestaat naast de persoonlijke teksten en gedichten – uiteraard – uit de grote chansons van Brel. Abspoel wordt daarbij begeleid door de bekende Jazz en World Music pianist Marc Bischoff.

  Alvast in de stemming komen?
  Jacques Brel zelf trad in 1964 op in Het Huis met de Pilaren. Bekijk hier een fragment (Les Toros) van dit optreden »

  Klik op de afbeeldingen hieronder voor het volledige programma van de avond.


 • MAANDAG 12 FEBRUARI: SPAANSE AVOND MET WILLIAM JANZ

  Op maandagavond 12 februari presenteert Het Huis met de Pilaren: William Janz zingt Julio Iglesias. Binnenkomst 18:30 uur en aanvang diner om 19:00 uur. Het optreden van William Janz begint om 20:30 uur. Reserveren? Bel 072-5812187

  Bekijk hier de video!


 • 1 AUGUSTUS: LICHTJESAVOND IN BERGEN

  Elke eerste woensdag van augustus is er Lichtjesavond in Bergen. Volgens traditie, als de schemering valt, zal een groot deel van Bergen verlicht worden door duizenden lampjes. Inwoners van Bergen zijn dan al dagen bezig geweest met het spannen van ijzerdraad en het ophangen van lampjes, lampionnen en oplichtende jampotjes.