Evenementen

JP DEN TEX, Wolf in Bergen

Afgelopen november beleefden velen een speciaal diner met JP DEN TEX in ‘Het Huis met de Pilaren’. Het was weer een mooie avond met veel Bergense verhalen en muziek. Klik op flyer hieronder voor vergroting:

Kunst10daagse IN Bergen & Bergen aan Zee

Van 20 oktober t/m 29 oktober 2017: De Kunst10daagse is een jaarlijks evenement dat landelijk gezien zijn weerga niet kent. Tien dagen lang zijn op alle mogelijke plekken van de Noord-Hollandse heerlijkheid honderden kunstwerken te bewonderen. Galeries, ateliers, restaurants, cafés, woonhuizen, tuinen, tenten: ze herbergen kunst van allerlei komaf, gemaakt door zowel professionals als amateurs. Meer informatie over de Bergense Kunst10daadse vindt u op de website dekunst10daagse.nl.

Tijdens de Kunst10Daagse 2017 exposeerde Mascha Dik bij ons.
Meer informatie over Mascha en haar werk vindt u op maschadik.com.

Jazzfestival IN Bergen

Het eerste weekend van september zal het historische hart van Bergen kloppen op het ritme van verschillende jazzbands. Vrijdagavond is het dé avond voor de bergenaren. Meer info via jazzbergen.nl

Lichtjesavond IN Bergen

Elke eerste woensdag van augustus zal er Lichtjesavond worden gehouden in Bergen. Volgens traditie, als de schemering valt, zal een groot deel van Bergen verlicht worden door duizenden lampjes. Inwoners van Bergen zijn dan al dagen bezig geweest met het spannen van ijzerdraad en het ophangen van lampjes, lampionnen en oplichtende jampotjes.