Restaurant

‘Het Huis Met De Pilaren’ in Bergen

Het restaurant van ‘Het Huis Met De Pilaren’ heeft een warme uitstraling door de combinatie van donker eikenhout, wit linnen en zilveren kandelaars. ’s Winters genieten bij het sfeervolle haardvuur en ‘s zomers dineren met een frisse wind door de open ramen. De menukaart bevat veel klassieke Frans georiënteerde gerechten en onze chef bereidt iedere dag verse zeetong van 500 gram. Daarnaast kunt u in het seizoen genieten van prachtige seizoensgebonden gerechten, zoals Hollandse asperges, verse Zeeuwse mosselen en diverse wildgerechten.

Wining & Dining

Kunt u genieten van een mooie wijn tijdens uw diner, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw eigen keuze, of laat ons u adviseren voor de juiste combinatie tussen wijn en spijs. Naast ons ruime assortiment wijnen per fles, beschikken wij tevens over een ruime keuze aan wijnen welke per glas zijn te bestellen.

Café & Terras

In het café van ‘Het Huis Met De Pilaren’ is de nostalgie van vroeger altijd bewaard gebleven. Nog altijd is hier de oudhollandse sfeer te proeven. Het in begin 2010 vernieuwde terras biedt een uniek uitzicht op de Ruïnekerk van Bergen met zijn nostalgische carillonklanken. Onder het genot van een mooi glas wijn, laat u de intense sfeer van de heerlijkheid Bergen over u heen komen. Zelfs in de koudere dagen kunt u gebruikmaken van het terras door onze terrasverwarming, puur genieten.

Uitgebreide lunchkaart

Zowel in het café als op het terras voeren wij onze uitgebreide lunchkaart, waar voor ieder wat wils te eten en drinken is. Heeft u zin in een smaakvolle koffie van Illy Caffè met de heerlijke gebak van Patisserie Roos uit Bergen? Of geniet u liever van één van de huisgemaakte soepen met een rijk belegde baguette. Verder serveren wij in het café en op het terras de overheerlijke Pilarensaté en grillgerechten met frites & sla. Oftewel, onze kleine kaart bevat veel variatie en keuze.

Specialiteit van het huis: Tournedos “Stroganoff”

Wilt u echt eens spectaculair genieten, laat dan uw keuze vallen op de specialiteit van het huis; onze Tournedos “Stroganoff” met saus aan tafel bereid.